5 originele manieren om je bruidsmeisjes te vragen!

De bruidsmeisjes spelen een superbelangrijke rol op jouw grote dag, maar ook tijdens de voorbereidingen. Vraag ze op een bijzondere manier en het zal een geweldig begin zijn van een prachtige periode!

  • Begin organisatie
  • Adviseren

Jouw bruidsmeisjes zijn degenen die je begeleiden tijdens alle momenten van je bruiloft. Het zijn je vrienden, zussen of nichtjes, die uren mee zoeken tot je de perfecte trouwjurk vind, je tranen drogen bij de emotionele momenten, je vrijgezellenfeest organiseren, helpen je jurk aan te trekken en je zelfs helpen naar het toilet te gaan. Zij zijn je onvoorwaardelijke steun bij het plannen van jouw grote dag. Reden genoeg om je bruidsmeisjes dan ook op een bijzondere manier te vragen!

Adverteren

Misschien wist je voor het aanzoek al wie jouw bruidsmeisjes zouden worden. Of misschien ben je hier pas na de verloving over na gaan denken. Wat onbetwistbaar is, is dat de aanwezigheid van de bruidsmeisjes een super belangrijk onderdeel van de bruiloft is en daarom kun je ze dan ook op een bijzondere manier vragen. Zowel jij als de bruidsmeisjes voelen zich hierdoor extra verbonden, en het zorgt voor een mooi begin van een bijzondere periode van nauwe samenwerking, veel emoties, en als knallende afsluiting de meest bijzondere dag van jouw leven: de bruiloft. Een beter begin van deze bijzondere periode is er niet! Wat vind je van deze 5 originele manieren om jouw bruidsmeisjes te vragen

opslaanFoto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Persoonlijk verrassingsdoosje

Een eenvoudig en leuk idee om jouw bruidsmeisjes te vragen is door middel van een persoonlijk verrassingsdoosje. Koop een mooie doos of kistje en personaliseer het naar de smaak en stijl van je vriendin. Denk aan dingen als make-up, chocolade, een flesje champagne, een spiegel met leuke zinnen erop, of een foto met mooie teksten er op geschreven. Helemaal op de bodem van het doosje verstop je een met helium gevulde ballon, waarop de vraag staat. Als ze alle cadeaus uit het doosje heeft gehaald, stijgt de ballon uit de doos op!

opslaanFoto: Ilse Bruidsfotografie
Foto: Ilse Bruidsfotografie

Gepersonaliseerde sieraden

Wat is er mooier dan een gepersonaliseerd sieraad? Een armband met de naam van het bruidsmeisje, een ketting met een hanger, of een medaillon met een mooie foto of tekst erin, en natuurlijk een persoonlijke kaartje waarop je de vraag schrijft.

opslaanFoto: IkZegJa
Foto: IkZegJa

Video

Met de moderne technieken van tegenwoordig kan bijna iedereen zonder al te veel moeite een leuke video maken. Maak een grappige en bijzondere video voor je vriendinnen. Film het op een bijzondere locatie, bijvoorbeeld op de plek waar jullie elkaar hebben leren kennen of op een locatie die bijzondere is voor jullie beide. Verwerk foto’s in de video voor extra nostalgie. Begin de video met een leuke anekdote over waarom ze zo bijzonder voor je is, of vertel een onvergetelijk verhaal dat jullie voor altijd heeft verbonden. Succes gegarandeerd!

opslaanFoto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Fotoalbum

Een fotoboek met persoonlijke herinneringen, verhalen en oude krabbeltjes uit de schoolagenda’s, is een prachtige herinnering en een geweldige manier om je bruidsmeisje te vragen. Laat een paar pagina’s leeg, om te laten zien dat er nog veel nieuwe mooie momenten aankomen.

opslaanFoto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Flashmob

Als je de vraag tot een heel ander niveau wil tillen en daarnaast ook nog eens sportief bent, is dit jouw manier. Organiseer een collectieve verrassingsdans voor jouw bruidsmeisjes! Het wordt een geweldig en onvergetelijk moment waar jullie het nog jaren over zullen hebben. Het kost wat voorbereiding, maar dan heb je ook wat. Toegegeven, het is misschien een beetje over de top, maar stiekem vinden we dit superleuk!

opslaanFoto: Ivar Fotpgrafie
Foto: Ivar Fotpgrafie

Heb jij nog andere leuke manieren om je bruidsmeisjes te vragen? Wil je meer inspiratie over de organisatie van deze grote dag? Blijf dan altijd op de hoogte en ons op Facebook, Pinterest en Instagram!

Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!