Bruiloft in Halloween-stijl: angstaanjagend mooi!

Veel moedige koppels hebben al gekozen voor de stijl van Halloween voor hun bruiloft, kijk hoe stijlvol en interessant het eruit kan zien. Misschien iets voor jullie?

  • Events
  • International
  • 2018

Trick or Treat! Vandaag bereidt de hele wereld zich voor op het feest van de Allerheiligen, of, zoals meer mensen het ook wel kennen: Halloween. Één van de meest populaire feestdagen ter wereld, dankzij de sfeer die er wordt gecreëerd in de nacht van 31 oktober tot 1 november. Wie vindt het niet leuk om te veranderen in een bepaald personage, met fantastische make-up en naar een gaaf feest gaan met mensen net zo verkleed als jij?! Plezier en ook een beetje eng – de perfecte combinatie voor plezier in deze koude herfst. Maar waarom zou je geen huwelijksfeest organiseren voor deze feestdag?! Veel moedige koppels hebben al gekozen voor deze stijl. Kijk hoe stijlvol en interessant het eruit kan zien. Misschien iets voor jullie?

opslaanCredits: Hearts on fire
Credits: Hearts on fire
opslaanCredits: BONWeddings
Credits: BONWeddings

De bruid en bruidegom!

Natuurlijk, zoals altijd op bruiloften, moeten de beelden van de bruid en bruidegom elkaar aanvullen. Een halloween-huwelijk is geen uitzondering. Integendeel, jullie foto’s kunnen de karakters van beroemdheden uit films, boeken of het echte leven uitbeelden! Het perfecte voorbeeld is de foto van Gomez en Martisha (Addams Family). Zij zijn oneindig verliefd op elkaar! Lees ook: huwelijksreis in een camper!

Zie hieronder hoe ongewoon en fantastisch een bruidspaar eruit kan zien tijdens een halloween-bruiloft! Dit is tenslotte niet alleen een entourage, maar ook een gelegenheid om elke gedurfde en visuele ideeën tot leven te brengen!

Voor een vergelijkbare look, kan je natuurlijk voor een zwarte jurk gaan uit een collectie van jouw keuze. Een zwarte trouwjurk is wel dé trend voor 2019! Voor het imago van de bruidegom past het klassieke zwarte pak er perfect bij. Deze heeft heldere accenten. Denk bijvoorbeeld aan een rode vlinderdas of een originele boutonniére. De rol voor accessoires is bij een halloween-bruiloft groter dan ooit. Hiermee kunnen jullie het verschil maken: bruidsjuwelen, ongebruikelijke manchetknopen voor de bruidegom, gekke schoenen enzovoort.

opslaanFoto: Bruidszaak Valencia
Foto: Bruidszaak Valencia
opslaanFoto: Bruidszaak Valencia
Foto: Bruidszaak Valencia
opslaanFoto: Cesar's Men Boutique
Foto: Cesar’s Men Boutique

Decoratie

De decoratie staat natuurlijk centraal met Halloween! Hiermee kunnen jullie echt een fantastische sfeer creëren. Het belangrijkste stuk decoratie van Halloween is natuurlijk de pompoen! Deze kunnen jullie bijvoorbeeld omtoveren tot een fantastische lamp. Bekijk hieronder de stijlvolle voorbeelden van hoe je een pompoen als decoratie gebruikt. Zo maken jullie je eigen decoratie!

Detalles para tu boda en Halloween.

Credits: Rebecca Hansen Weddings

opslaanDetalles para tu boda en Halloween.
Credits: Rustic White Photography

Het is ook gaaf om een aantal elementen toe te voegen die bijdragen aan de sfeer van Halloween. Denk aan zwarte voorwerpen, kaarsen… Dit zorgt voor een gave look. Evenals rook en mist, zonder dit is het natuurlijk geen écht Halloween!

opslaanDetalles para tu boda en Halloween.
Credits: Rebecca Hansen Weddings
opslaanFoto: Miracle Makers
Foto: Miracle Makers

Belangrijk zijn de kleine details voor bij de bruiloft zelf – uitnodigingen voor het feest, al het drukwerk in het algemeen, evenals een ringkussen…

opslaanFoto: Letter B
Foto: Letter B

Lekkernijen

Vergeet het belangrijkste niet! Het serveren van gerechten… Hier kunnen jullie, naast de originele recepten, eenvoudige recepten gebruiken met een ongebruikelijk ontwerp. Maak het uiterlijk van de gerechten creepy… Of maak het servies zwart, dit ziet er erg luxe uit. Jullie kunnen het natuurlijk ook aanvullen met accessoires: linten, gouden kaarsen, gek bestek, fluwelen lint of glitters. Laat je inspireren door het Victoriaanse tijdperk, de gotiek en de esthetiek van Brams Stoker’s Dracula en andere vampierfilms – dan zullen jullie lekkernijen een waar genot zijn voor zowel de maag als de ogen!

opslaanFoto: Decoratelier ZUZA
Foto: Decoratelier ZUZA
opslaanФото: bhc.com en Mylene Chung
Fото: bhc.com en Mylene Chung

Natuurlijk mogen we de bruidstaart niet vergeten… Deze moet natuurlijk helemaal in het thema van Halloween zijn! Besteedt aandacht aan de kleur en wees niet bang om extra details toe te voegen zoals schedels, vleermuizen, spinnenwebben en andere dingen!

opslaanFoto: She Ra Cakes
Foto: She Ra Cakes
opslaanFoto: Cake Annoesjka
Foto: Cake Annoesjka
opslaanFoto: Cake Annoesjka
Foto: Cake Annoesjka

Halloween is een gewaagde beslissing, maar als je dit durft te doen, zal het een van de meest gedenkwaardige dagen in je leven zijn. Dit is Halloween!

Nog meer leuke en inspirerende posts? Bekijk dan onze  InstagramPinterest en Facebook pagina’s!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!