Adverteren

De mooiste styling voor jouw bruiloft in 2017!

De aankleding van jullie bruiloft is zeer belangrijk. Wij hebben 6 geweldige stylisten en decoratie verhuurders voor jullie op een rijtje gezet die van jullie dag iets heel speciaals zullen maken!

  • Decoratie
  • Adviseren
  • Nederland

De styling van een bruiloft is iets waar veel bruidsparen op willen besparen. Maar waarom? De aankleding van jullie trouwlocatie, receptie, ceremonie en diner is zó belangrijk voor het volledige plaatje van jullie bijzondere dag. De decoratie van de bruiloft creëert enorm veel sfeer, en jullie gasten zullen zien hoeveel zorg en aandacht jullie in jullie bruiloft hebben gestoken – het zorgt voor een echte wow factor! De styling van jullie bruiloft is pas echt compleet wanneer jullie persoonlijkheid duidelijk zichtbaar is in de aankleding: het is jullie personal touch. En een bruiloft met een thema is pas echt geslaagd wanneer de styling van jullie trouwdag hier volledig bij past: of je nou voor vintage, boho-chic of klassiek kiest.

Adverteren

Natuurlijk kunnen jullie ervoor kiezen om de trouwlocatie te laten zoals hij is, of zelf de styling voor jullie rekening te nemen: maar waarom kiezen jullie er niet voor om een stylist te vragen om de puntjes voor jullie op de i te zetten? Dit scheelt ontzettend veel tijd en stress! Wij hebben 6 geweldige stylisten en decoratie verhuurders voor jullie op een rijtje gezet die van jullie dag iets heel speciaals zullen maken!

Foto: Jasmijn Brusse
Foto: Jasmijn Brussé fotografie

MUCH LOVE wedding design

MUCH LOVE zorgt ervoor dat de styling van jullie bruiloft er prachtig en eigentijds uit ziet. Zij vinden het belangrijk dat jullie op de grote dag optimaal kunnen genieten van de ongedwongen en relaxte sfeer met de mensen die jullie dierbaar zijn. MUCH LOVE bereikt deze ongedwongen sfeer door de juiste styling die perfect aansluit bij de locatie die jullie gekozen hebben. Kies voor een thema, of laat je inspireren door de creativiteit van de stylisten van MUCH LOVE die graag met jullie meedenken om een styling concept te creëren dat bij jullie past en waardoor jullie hele dag, van ceremonie tot aan het feest, geweldig op elkaar afgestemd zal zijn. MUCH LOVE zal jullie zeker weten verder kunnen helpen met het ontwerpen van een styling concept die jullie dag nóg specialer zal maken.

Foto: Nienke van Denderen Fotografie
Foto: Nienke van Denderen Fotografie
Foto: Vier de LiefdeVraag gratis informatie op!
Foto: Vier de Liefde

Festivitijd

Rianne van Festivitijd verhuurd vintage serviezen, glaswerk en bestek voor alle gelegenheden. Kies jij voor een bruiloft met een vintage thema, of staat jullie dag volledig in het teken van de 50´s, 60´s of 70´s? Bij Festivitijd ga je zeker al het servies vinden waar je naar op zoek bent. Ben jij op zoek naar specifieke spullen om de aankleding van jouw bruiloft compleet te maken, maar kun je deze niet vinden? Dan kun je altijd contact opnemen met Rianne en dan zal zij haar best doen om aan al jullie wensen te kunnen voldoen! Neem een kijkje bij Festivitijd voor al jullie servies; jullie gasten zullen zeker onder de indruk zijn van de prachtige aankleding van de tafel.

Foto: Jasmijn Brusse
Foto: Jasmijn Brussé fotografie
Foto: Jasmijn BrusseVraag gratis informatie op!
Foto: Jasmijn Brussé fotografie

Weddingfruits Bruiloftstyling

Het motto van Weddingfruits Bruiloftstyling is: ¨niets moet en alles kan!¨ Weddingfruits biedt een oneindige hoeveelheid aan inspiratie voor een thema voor jouw bruiloft: van rustiek tot romantisch en van festival tot vintage. Maar, de enige stijl die juist is voor jouw bruiloft is jouw persoonlijke en unieke stijl. Dat is de reden waarom Weddingfruits verschillende pakketten biedt met verschilende mogelijkeden zodat jullie precies kunnen uitzoeken wat bij jullie visie voor jullie grote dag past. Door haar ervaring als weddingplanner weet Marije als geen ander wat belangrijk is bij de styling van een bruiloft, dus ongetwijfeld dat jullie bruiloft er tot in de kleinste details geweldig uit zal gaan zien!

Foto: Weddingfruits
Foto: Weddingfruits
Foto: WeddingfruitsVraag gratis informatie op!
Foto: Weddingfruits

Real Love Weddings

Real Love Weddings is gespecialiseerd in het verzorgen van geweldige styling, design en decoratie van bruiloften. De unieke stijl die jullie hebben gekozen voor jullie speciale dag kunnen jullie naast op de uitnodigingen en in de taart ook laten terugkomen in de decoratie, of jullie nu voor vintage, klassiek of kleurrijk kiezen. Real Love Weddings zal jullie trouwlocatie volledig omtoveren, zodat het al jullie verwachtingen overtreft en deze stijl volledig doortrekken tijdens jullie ceremonie en diner. Naast de styling, regelt Real Love Weddings ook de bloemen. Hierdoor kunnen de bloemen die gebruikt worden voor de styling, perfect worden afgestemd op de bloemen in de ceremonie, het bruidsboeket, corsages en het haar van de bruid voor een geweldige styling van A tot Z. De styling van Real Love Weddings zal jullie bruiloft een extraatje geven en alle verwachtingen van jullie gasten overtreffen!

Foto: Real Love Weddings
Foto: Real Love Weddings
Foto: Real Love WeddingsVraag gratis informatie op!
Foto: Real Love Weddings

Event Flower Design

Event Flower Design verzorgt exclusieve bloemstyling door heel Nederland. Zij zorgen voor een totaalconcept van bloemdecoraties en bieden een persoonlijke stylingservice met exclusieve accessoires voor wie op zoek is naar verfijnde elegantie en uitzonderlijke kwaliteit. Event Flower Design zorgt voor een bloemenarrangement die compleet is afgestemd op al jullie wensen. Waar jullie ook maar naar op zoek zijn: van bruidsboeketten en corsages, tot autoversiering en de gehele aankleding van jullie trouwceremonie en van tafeldecoraties tot een bloemrijk trouwprieel of bloemenboog. De grootste wens van Event Flower Design is: ¨alle bijzondere dagen in de levens van mensen smaakvol omlijsten met een top decor!¨ En een eenvoudige bloemenkeuze transformeren zij tot een prachtig arrangement welke perfect zal passen bij jullie persoonlijkheid op jullie speciale dag.

Foto: Event Flower Design
Foto: Event Flower Design
Foto: Event Flower DesignVraag gratis informatie op!
Foto: Event Flower Design

Brisked

Met de styling van Brisked kun je alle kanten op! Gebaseerd op al jullie persoonlijke wensen wordt er een moodboard samengesteld voor jullie bruiloft. En door de grote dosis aan ideeën en inspiratie van Brisked, komen jullie tijdens een gezellige brainstormsessie samen zeker weten tot een tof stylingconcept voor jullie grote dag! Naast de styling van bruiloften, verhuurt Brisked ook eigen decoraties en items voor elk evenement. Geef jullie bruiloft de finishing touch door gebruik te maken van unieke en handgemaakte producten van Brisked, die zij ook nog eens voor jullie kunnen personaliseren! Leg jouw ideeën voor aan Brisked en zij zullen ervoor zogen dat jullie bruiloft er geweldig uit ziet en tot in de details past bij jullie persoonlijkheid!

Foto: Brisked
Foto: Brisked
Foto: BriskedVraag gratis informatie op!
Foto: Brisked

FeestJeFeest

Pleuni en Brenda van FeestJeFeest zorgen dat de styling van jouw bruiloft volledig op rolletjes loopt. Het motto is: ¨Feest Je Feest en vier dat ook precies op de manier die bij jou past!¨ Jullie kiezen de locatie voor jullie bruiloft en FeestJeFeest zorgt voor een volledige styling: van steigerhouten eettafels tot vuurschalen en van moderne witte stoelen tot alle decoratie waar je maar aan kunt denken. Bij FeestJeFeest huur je een totaalpakket, waardoor jullie geen enkele moeite meer hoeven doen voor de styling van jullie grote dag. Alles zal tot in de kleinste details geregeld zijn en er geweldig uit zien. FeestJeFeest brengt alles op locatie, doet de styling én ruimt daarna alles weer op: het enige wat jullie nog hoeven doen is genieten van jullie dag!

Geïnteresseerd? Neem dan nu contact op met deze toppers via hun bedrijfskaart hieronder!

Wil jij niks van ons missen? Volg dan onze Facebook pagina!

 

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

FeestjeFeest Decoratie verhuur
Event Flower Design Decoratie & Styling
Festivitijd Decoratie verhuur
Brisked Decoratie & Styling
Much Love Wedding Design Decoratie & Styling
Real love weddings Decoratie & Styling
Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!