Justin & Hailey Bieber zijn opnieuw getrouwd!

Een religieuze bruiloft met vrienden en familie op een prachtig landgoed, geniet van deze trouwfoto's van de Biebers!

Justin & Hailey Bieber zijn opnieuw getrouwd!
Foto. Instagram @justinbieber
  • Beroemdheden
  • Chic

Voor Justin en Hailey Bieber is trouwen zó geweldig, dat ze het gewoon twee keer doen! Het bruidspaar is afgelopen maandag opnieuw getrouwd in South Carolina, bijna een jaar later dan ze elkaar het jawoord op 13 september 2018 in New York City gaven.

Adverteren

Het trouwfeest werd gehouden in het vijf sterren Montage Palmetto Bluff hotel aan de May River, het schijnt dat de Biebers het hele landgoed hebben afgehuurd, wow! Het prachtige landgoed is gevuld met palmbomen, eikenbomen met druipend mos en eindeloze grasvelden. De trouwgasten konden genieten van alle luxe in en rondom het hotel: ze konden verblijven in een cozy cottage of een meer afgelegen cottage op het landgoed. Bij het hotel is er ook een door Jack Nicklaus ontworpen golfbaan aanwezig, een jachthaven met aanlegsteiger en een natuurreservaat.

Justin en Hailey gaven elkaar het jawoord in de Somerset Chapel. voor 154 gasten, waaronder de zusjes Kendall en Kylie Jenner en moeder Kris Jenner, Jaden Smith en Justin’s Manager Scooter Braun. Daarna volgde het diner, waar de trouwgasten konden genieten van Moët & Chandon Imperial Brut in gecustomizede flessen gemaakt van 9,682 Swarovski kristallen.

opslaan
Foto: Instagra @justin.bieber_account
opslaan
Foto: Instagram @justineskye

Op Instagram heeft Justin zijn nieuwe grill en zijn nieuwe horloge geshowd. Haily droeg maarliefst 5 karaats diamanten oorbellen van Tiffany & Co. en het allerbelangrijkste: de in photobooth style foto’s van het trouwfeest met dé Tiffany trouwringen!

opslaan
Foto: Instagram @justinbieber
opslaan
Foto: Instagram @justinbieber
opslaan
Foto: Instagram @justinbieber

Dagen voor de bruiloft was Bieber himself aan het grappen over zijn trouwpak. Hij vroeg aan zijn volgers op  Instagram om hem te helpen met kiezen. Het waren de meest extravagante trouwpakken: van een knalroze zijden pak, een pak met bananenprint tot een regenboog gestreept pak… wel origineel!

Er gingen veel rumours rond over de tweede bruiloft van de Biebers. In januari dit jaar is de ceremonie uitgesteld vanwege Justin’s mentale welzijn. Daarna zou de ceremonie in februari plaatsvinden, maar dat was dus niet het geval. Gelukkig was het afgelopen maandag eindelijk zo ver en is heeft het prachtige koppel hun bruiloft écht kunnen vieren!

Wij wensen de Biebers veel geluk toe!

Meer over bruiloften van beroemdheden lezen? Lees dan ook:

Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!