De perfecte muzikale omlijsting op de bruiloft met LoveSound

LoveSound is de perfecte leverancier voor de muzikale omlijsting van jouw bruiloft. Van livemuziek bij de ceremonie tot aan een DJ bij het feest: zij hebben het allemaal!

De perfecte muzikale omlijsting op de bruiloft met LoveSound
  • Receptie en Feest
  • Sponsored
  • Band
  • DJ
  • Nederland

Hoewel vele van ons vaak een goede DJ denken te zijn kunnen we bevestigen dat de plank hier vaak mis wordt geslagen. Op de bruiloft wil je dit absoluut voorkomen, aangezien dit de mooiste dag van je leven hoort te zijn. Gelukkig is hier LoveSound, jullie redder in nood. Dit veelzijdige entertainmentbureau heeft muziek voor elke gelegenheid. Zij weten precies wat jij nodig hebt voor elk onderdeel van de bruiloft en passen dit uiteraard aan naar het trouwthema en jouw voorkeur. Wil jij weten hoe LoveSound jou kan helpen? Lees dan snel verder.

opslaan
LoveSound

Geschiedenis 

Nadat Floor Hansen zelf jarenlang als zangeres in de entertainmentbranche werkte is zij in augustus 2014 haar eigen onderneming gestart. De kennis die zij op deed tijdens haar studie bedrijfscommunicatie kon ze hier goed bij gebruiken. Zij heeft haar studie bedrijfscommunicatie afgerond terwijl zij LoveSound startte en dat is wat mij betreft zeer bewonderenswaardig. Inmiddels is het bedrijf opgegroeid tot een succesvolle, veelzijdige onderneming met een breed aanbod en sterke samenwerkingsverbanden binnen de industrie.

opslaan
LoveSound

Wat doet LoveSound?

LoveSound is een entertainmentbureau dat zorgt voor de perfecte muziek op bruiloften en andere evenementen. Ze zijn experts op dit gebied en kunnen jullie zonder twijfel helpen met de perfecte muzikale omlijsting voor ieder moment op jullie grote dag. Ze begrijpen dat elk apart onderdeel van de bruiloft aandacht verdient en hebben dan ook voor ieder wat wils. Wanneer jullie LoveSound inschakelen zullen jullie samen rond de tafel gaan om te bekijken wat jullie wensen zijn. Zijn er bijvoorbeeld thema’s, dresscodes of favoriete nummers waar jullie graag aandacht aan willen besteden dan is dit het moment om dat los te laten. De experts nemen al jullie wensen mee en weten hier een perfecte invulling mee te maken. Ze begrijpen als geen ander dat op jullie bruiloft alleen genoegen met het beste wordt genomen en staan dan ook garant voor kwaliteit. De mogelijkheden zijn eindeloos en de meest gekke ideeën zijn welkom!

opslaan
LoveSound

Innovatief 

Aangezien de invulling van de muzikale omlijsting op de bruiloft op talloze manieren kan moet je volgens LoveSound innovatief nadenken. Zij komen dan ook met hele creatieve ideeën. Denk bijvoorbeeld aan Trouwlied op Maat. Als jullie opzoek zijn naar een ceremonie die echt uniek moet zijn dan is dit jullie kans. Laat zangeres en pianiste Brenda Bee al jullie dromen, avonturen en uiteraard liefde in een persoonlijk lied verwerken. Zij zal deze zelf komen zingen op de bruiloft en daarnaast is dit natuurlijk super voor onder de trouwvideo. Een andere heel toffe act is de DJ Live Act Floorjax. De combinatie van DJ en livemuziek maakt hen buitengewoon uniek. Jullie kunnen zelf kiezen waar de act uit bestaat, bijvoorbeeld een saxonist, violist en trompettist. De chemie tussen de leden is fantastisch en de act wordt omschreven als energiek, passievol en enthousiast. Een derde act die jullie niet over het hoofd mogen zien is de coverband Boomerang. Dit zijn zes jonge mensen die zorgen voor en spetterende show en daarbij plezier uitstralen. Zij maken de sfeer en zorgen voor een spetterend feest. Een feest op de bruiloft klinkt niet verkeerd, toch?

Professioneel 

Naast de talenten van de muzikanten hebben zij nog meer kwaliteiten. Zo zijn zij namelijk allemaal heel professioneel. Ze zien er altijd goed gestyled uit (passend bij de act en jullie wensen) en gaan zij secuur te werk. De muzikanten weten het fijne van een bruiloft en kunnen goed inschatten wanneer zij moeten spelen en wanneer het stil moet zijn. Kortom, met LoveSound hoef je je niet druk te maken om ongemakkelijke stiltes en al helemaal niet om een onverwachte trompet tussen de geloftes door.

opslaan
LoveSound

Wij raden je zeker aan om een kijkje te nemen op de website van LoveSound of vrijblijvend contact met hen op te nemen om jouw opties te bekijken. Lees hier hoe je de muziek voor de bruiloft kiest en wat de muziektrends voor 2019 zijn.

Voor meer inspiratie en de laatste trouwtrends volg je ons op Pinterest, Instagram en Facebook!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

LoveSound Live muziek
Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!