Zes herfst- en wintertrends voor jouw wedding!

Als jij gaat trouwen als de blaadjes van de bomen vallen en de heerlijke geur van pumpkin spice in de lucht hangt, zijn dit de trends waar je absoluut voor wilt gaan op jouw herst- of winterwedding!

  • Begin organisatie
  • Adviseren
  • Herfst
  • Winter

Als jij gaat trouwen als de blaadjes van de bomen vallen en de heerlijke geur van pumpkin spice in de lucht hangt, zijn dit de trends waar je absoluut voor wilt gaan op jouw herst– of winterwedding! Zo vertelt verhuurbedrijf Festivitijd dat trouwen in de winter steeds hipper wordt! En waarom ook niet?! De donkere maanden zijn perfect om gezellig met vrienden en familie samen te komen en de liefde te vieren.

opslaanCredits: Shutterstock
Credits: Shutterstock

Oranje is het nieuwe roze

Adverteren

Het lijkt er op dat millennial-roze voorbij is als trendkleur. Oranje heeft de plaats ingenomen als accentkleur en daar zijn wij blij mee. Wij kunnen ons geen betere kleur dan oranje voorstellen voor de aanstaande herfst- en winterbruiloften. Van uitnodigingen tot bloemen, en van make-up tot decoratie, oranje is de kleur die we zien. Oranje is een prachtige warme kleur die zorgt voor een fijne sfeer op jouw bruiloft, zonder al te zoet te zijn. Ideaal voor de stelletjes die het minder zoetsappig willen, maar wél graag sfeer geven met een accentkleur.

opslaanCredits: Shutterstock
Credits: Shutterstock

Ontbijt als dessert

De laatste tijd zagen we al vaker zagen bijzondere, unieke en persoonlijke desserts op bruiloften, maar deze trend van een ontbijt als dessert, zagen we nog niet eerder en we vragen ons echt af waarom we hier niet eerder aan hebben gedacht. Want wie houdt er nu niet van een heerlijk ontbijt? Denk aan kleine pannenkoeken, chocolade croissants, en wafels op een stokje. Aanstaande echtgenoten kiezen steeds vaker voor mini-ontbijtjes als dessert. Om je vingers bij af te likken, én heel Instagramwaardig. Win-win!

opslaanCredits: Shutterstock
Credits: Shutterstock

Donkere tinten

Verhuurbedrijf Festivitijd vertelt: “Veel donkere tinten worden gebruikt tijdens een winter-wedding. Zowel voor het servies of het bestek. Maar denk ook aan stoere materialen zoals aardewerk en hout. Zo zien we veel meer de bruintinten terugkomen uit de seventies!” Lees hier hoe jullie in vijf simpele stappen de decoratie voor de bruiloft kunnen uitkiezen!

opslaanCredits: Shutterstock
Credits: Shutterstock

Ga los met de styling!

Weddingplanner Ohlala Weddings houdt van losgaan als het gaat om een winterwedding. Ze vertellen dan ook: “Met de styling van de locaties kunnen jullie losgaan met lampjes, dit geeft een warme en gezellige sfeer. En wanneer ik zeg los gaan, dan bedoel ik ook echt LOS! Bloemen kunnen duurder zijn in de winter, dus een hele goede oplossing daarvoor is takken, bladgroen of zelfs hele bomen. Combineer dat met veel kaarsen, natuurlijke materialen en een bijzondere backdrop voor de trouwceremonie. Iedereen zal werkelijk wegsmelten van al die schoonheid!”

opslaanCredits: Shutterstock
Credits: Shutterstock

Ballonnen in plaats van bloemen

Een stuk goedkoper dan bloemen, maar net zo veelzijdig. Misschien is dat dan ook de reden dat we ballonnen steeds vaker worden ingeruild voor bloemen. We zien ballonnen-muren in plaats van flower walls, ballonnenbogen in plaats van backdrops, en sommige bruiden durven het zelfs aan om alle overige bloemendecoratie te vervangen voor ballonnen! Een ander leuke bijkomstigheid is dat ze een stuk goedkoper zijn dan bloemen, en je meteen een leuk cadeautje hebt voor de gasten als ze weggaan!

opslaanCredits: Shutterstock
Credits: Shutterstock

Leer, nepbont en fluweel

Geen zorgen over de kou tijdens een herfst- of winterbruiloft. Zorg voor een wit leren motorjack dat je warm houdt en een chique touch geeft aan de rest van je look. Liever iets zachts? Ook fake fur is helemaal hot. En natuurlijk mag fluweel ook niet ontbreken. Ga voor mooie kleuren als bosgroen, blush, navy of bordeaux en pas het toe waar je wilt – denk aan ringen doosjes, de uitnodigingen, linnengoed, schoenen, boekomslagen of cadeaus voor de bruidsmeisjes.

opslaanCredits: Shutterstock
Credits: Shutterstock

Wij zijn helemaal gelukkig met deze mooie en fijne trends voor deze herfst- en wintertrends voor de bruiloften. Wil je nog meer inspiratie voor jouw bruiloft? Bekijk dan de laatste trends van de bruidsfotografie en volg ons dan op Facebook, Pinterest en Instagram!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Ohlala Weddings Decoratie & Styling
Festivitijd Decoratie verhuur
Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!