Zoetekauwen opgelet: ga voor een candy bar op de bruiloft!

The best of both worlds met candy bars op de bruiloft. Sla twee vliegen in één klap door eten met entertainment te combineren!

Zoetekauwen opgelet: ga voor een candy bar op de bruiloft!
  • Decoratie
  • Aanbeveling
  • Bruidspaar

Candy bars zijn helemaal hot en happening. We zien ze steeds vaker terug op de bruiloft en wij kunnen heel goed begrijpen waarom. Je kunt zelf invullen hoe gek je het wilt maken. Zo kun je ervoor kiezen om één soort zoetigheid op de tafel te zetten, maar ook een heleboel verschillende lekkernijen combineren. Om jullie een beetje een idee te geven hebben wij alvast een aantal leuke opties uitgezocht!

opslaanFoto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Wat is een candybar? 

Adverteren

Een candybar is een tafel gevuld met allerlei zoetigheden. Zo zie je bijvoorbeeld schalen en glaasjes gevuld met verschillende lekkernijen. De keuze is reuze! Zie hieronder een overheerlijke candybar met fruittaartjeswe love it! 

opslaanFoto: Shutterstock - Alexsuh
Foto: Shutterstock – Alexsuh

Macaron candy bar 

Ken je ze? Die verslavende koekjes die overgevlogen zijn uit het mooie Frankrijk? Wij zijn er dol op! De koekjes zorgen voor een kleurrijke tafel, stralen luxe uit en, niet geheel onbelangrijk: ze zijn ontzettend lekker! Presenteer ze op een etagère of leg ze op een bord of schaaltje en het ziet er al fantastisch uit. Let wel op, macarons zijn best prijzig!

opslaanFoto: Shutterstock - BATMANV
Foto: Shutterstock – BATMANV

Taart buffet 

Vanuit traditioneel oogpunt is er maar één taart aanwezig op de bruiloft en dat is jullie bruidstaart, maar hoe leuk is het om verschillende soorten taarten te hebben!? Denk aan een zelf gebakken appeltaart, chocoladetaart en een overheerlijke Limburgse vlaai. Zo zit er voor ieder wat wils tussen en daarnaast staat het ook nog eens heel leuk op de bruiloft!

opslaanFoto: Shutterstock - IVASHstudio
Foto: Shutterstock – IVASHstudio

IJs candy bar 

Trouwen jullie hartje zomer en kunnen de temperaturen hoog oplopen? Dan is het wel lekker om iets verfrissend voor de gasten te hebben. Een ijsbar biedt hier de perfecte oplossing. Haal verschillende soorten ijs in huis, zorg voor de lekkerste toppings en kleurrijke ijshoorntjes. Door deze elementen ziet de tafel er feestelijk uit en zal iedereen een ijsje willen!

opslaanFoto: Shutterstock - JeniFoto
Foto: Shutterstock – JeniFoto

Donut candy bar 

Nederland wordt ondertussen steeds meer donut tentjes rijker en stiekem houden wij allemaal wel van een donut op zijn tijd. Wellicht heb je de donut bar al voorbij zien komen op PinterestDeze donuts zijn niet alleen heel lekker, maar zien er ook nog eens tip top uit. Het leuke aan donuts is dat ze heel gevarieerd kunnen zijn. Verschillende soorten glazuur, met of zonder spikkels, een romige vulling en ga zo maar door. Speel hier een beetje mee, hang de donuts op en het ziet er echt waanzinnig uit!

opslaanFoto: Harmony Lynn Photography
Foto: Harmony Lynn Photography

De snoep tafel 

De ultieme candy bar is natuurlijk de snoep tafel. Leg een leuk kleedje over de tafel en decoreer deze met allerlei soorten schaaltjes en glaasjes. Vul deze met snoep die jullie het lekkerste vinden en voilà, de snoep tafel is klaar! Voor een kleurrijk contrast zijn jeally beans uiteraard een goede keuze, maar ook zure matten zijn erg geliefd!

opslaanFoto: Shutterstock - Nastya Dubrovina
Foto: Shutterstock – Nastya Dubrovina

Sweet table 

De sweet table is eigenlijk gewoon een combinatie van alles. Hier vind je taart, maar ook brownies en cake pops. Er zit voor ieder wat lekkers tussen en hij valt daarom altijd goed in de smaak. De sweet table past bij iedere bruiloft en is daarom ook heel erg gewild.

opslaanFoto: Shutterstock - dfrolovXIII
Foto: Shutterstock – dfrolovXIII

Deze opties zijn echt om je vingers bij af te likken. Bedenk wat voor jullie de leukste optie is en ga hiermee aan de slag!

Meer inspiratie nodig over zoetigheid op jullie bruiloft? Lees dan ook:

Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!