• Online magazine

Vlinder decoratie: 41 geweldige ideeën die je wilt hebben op jouw bruiloft

Creatieve decoratie voor jouw bruiloft, ontdek het 'vlinder effect'!

  • Decoratie
  • Aanbeveling

De decoratie is een van de belangrijkste sfeermakers op de bruiloft. Natuurlijk zorgt het verliefde bruidspaar ook voor een geweldige sfeer maar mooie decoratie kan net weer iets extra’s aan je locatie toevoegen zodat jouw bruiloft werkelijk waar onvergetelijk wordt! In de afgelopen jaren is er aardig wat veranderd als het gaat om bruiloft decoratie, we zijn creatiever en maken er een feestje van! In deze gallerij tonen we je 41 decoratie ideeën met vlinders, bekijk hoe het ‘vlinder effect’ jouw bruiloft kan versieren!

Is dit een nieuwe trend? Wij denken van wel! Je kunt de vlinders overal terug vinden, zoals op de bruidsjurk. We zien de vlinders op de rok en sluier, super chique en vrouwelijk. Ook staat het ideaal bij sieraden, zoals armbanden, oorbellen en ringen. En tot slot wat denk je van bruidsschoenen met vlinder motief?

Voor meer inspiratie raden we ook de volgende artikelen aan: 10 originele decoratie ideeën voor op jouw bruiloft, decoratie voor jouw bruiloft in de herfst10 creatieve ideeën voor een onvergetelijke bruiloft, een verticale tuin op je bruiloft: ontdek de trend!

En lees ook: vlinders loslaten op je bruiloft! Voor meer inspiratie hebben we ook galerijen met de nieuwste trends van 2017 voor het decoreren met kaarsen, decoratie op een strandbruiloft en voor de vintage bruiloften!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!