De vakjury van ZIWA 2018 - maak kennis met deze experts!

In 2018 vind de derde editie van de Zankyou International Wedding Awards plaats. De ZIWA awards zijn de meest felbegeerde internationale prijzen van de bruiloft industrie, waarvoor iedereen genomineerd kan worden. Dit jaar doen we het nét een beetje anders… Lees snel verder!

  • Events
  • Sponsored

In 2018 vind de derde editie van de Zankyou International Wedding Awards plaats. De ZIWA awards zijn de meest felbegeerde internationale prijzen van de bruiloft industrie, waarvoor iedereen genomineerd kan worden. Dit jaar doen we het nét een beetje anders…

De winnaars van de ZIWA awards worden namelijk niet alleen gekozen door bruidsparen en collega leveranciers uit de industrie, maar dit jaar ook door een zorgvuldig samengestelde vakjury van professionals uit de industrie! Nadat het publiek de regionale winnaars kiest, zal de vakjury, uit deze winnaars, hun favoriete leveranciers kiezen en nomineren voor een nationale prijs! Wij stellen deze vakjury graag aan je voor…

opslaanFoto: Marijke Kunkeler
Trouw Buitengewoon Marijke Kunkeler. Foto: EvitaCopierPhotograpy

Marijke Kunkeler – Zelfstandig trouwambtenaar en ceremoniespreker van Trouw Buitengewoon

Marijke Kunkeler is BABS, oftewel: Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand – met hart en ziel. Met veel passie en liefde voor haar prachtige vak creëert zij voor elk bruidspaar een onvergetelijke trouwceremonie ‘op maat’. Marijke zet zich voor de volle honderd procent in en geeft het allerbeste van zichzelf. Samen met haar bruidsparen creëert zij de trouwceremonie van hun dromen, de ceremonie die naadloos bij hen past. En zo maakt zij als mens wezenlijk het verschil.

Dat dit vak dan ook op haar op het lijf geschreven is, blijkt uit de vele lovende reacties van bruidsparen en hun gasten. Zowel haar kennis van de industrie als haar ervaring als trouw-vakvrouw maken haar de perfecte kandidaat van de 2018 ZIWA awards vakjury.

Yvonne & Rob Twenhaar – WeddingFair Nederland

Al jarenlang organiseren Yvonne en Rob trouwbeurzen in Nederland, die altijd veel bezocht worden! WeddingFair Nederland organiseert trouwbeurzen door heel Nederland, waar vele bruidsparen langskomen om inspiratie op te doen voor bruiloften van ieder budget, thema en wat de wensen van het bruidspaar dan ook zijn. Op een WeddingFair trouwbeurs vind je een breed aanbod van verschillende leveranciers uit de trouw industrie, allemaal uit de regio waar de beurs plaatsvindt.

Meer lezen over WeddingFair? Klik hier

Foto: Evelien Hogers Fotografie

Antonio Ortega Jaen – Exquisite Gay Weddings

Al jaren werkt Zankyou samen met Antonio, hét gezicht achter Exquisite Gay Weddings. Een vertrouwd lid van onze vakjury! Antonio verzorgd unieke bruiloften, want ieder koppel heeft uniek verhaal dat verteld moet worden. Hij werkt samen in een groot netwerk van leveranciers, waardoor hij een goede kijk heeft op het werk en de prestaties van zijn collega´s.

Evelien Hogers – Evelien Hogers Fotografie

Evelien jaagt haar dromen na als trouwfotograaf! Deze spontane fotografe uit Amsterdam, won vorig jaar al een ZIWA award in de categorie bruidsfotografie, en dit jaar maakt zij deel uit van de vakjury! Pas sinds kort is zij full-time werkzaam als trouwfotografe, maar dat betekend niet dat zij geen ervaring heeft… Bakken vol passie en ervaring, publicaties in magazines als Zankyou en vele bruidsparen die zij al gelukkig heeft gemaakt met haar foto´s!

opslaanEvelien Hogers Fotografie. Foto: Verliefd Fotografie
Evelien Hogers Fotografie. Foto: Verliefd Fotografie

Marlieke – Eventmanager van Engaged

Engaged is dé trouwbeurs voor iedereen die niet van trouwbeurzen houdt! Een vernieuwend concept in de industrie, dat je alles behalve oudbollig kunt noemen. Als eventmanager zorgt Marlieke ervoor dat alles tijdens de beurzen tot in de kleine puntjes geregeld is. Haar doel is om bruidsparen te inspireren met de nieuwste trends en de beste leveranciers. Met een vernieuwende kijk op de industrie, is zij de uitgelezen persoon om haar stem uit te brengen op de ZIWA winnaars als lid van de vakjury.

Anne Claassen – Blogger van Loves2Love

Anne Claassen is DOL op de liefde – en dat begrijpen wij van Zankyou natuurlijk helemaal! Op haar blog publiceert ze alles wat te maken heeft met liefde & relaties, recepten en leuke DIY´s. Ook deelt ze regelmatig handige wedding tips en tricks, en deelde ze ook al eens super leuke bruiloft DIY´s op onze website. Heb je die al gezien? Anne weet waar koppels naar op zoek zijn! Zij zal dan ook haar stem uitbrengen op de beste trouwleveranciers in de industrie.

opslaanFoto: Engaged
Foto: Engaged

Inge – Weddingplanner van Theway2yourwedding

Elk bruidspaar is uniek en heeft eigen wensen en verlangens; Inge is de helping hand van vele bruidsparen, waarbij zij zorgt dat alles tot in de puntjes geregeld is. Geen stress! Bakken aan ervaring als weddingplanner, guest blogger op Zankyou, een geliefd collega door veel leveranciers uit de bruiloft industrie… en ZIWA 2018 jurylid!

Chris van Luxemburg – Pakkend

Chris van Luxemburg zorgt er al jaren voor dat niet alleen de bruid, maar ook de bruidegom er indrukwekkend uitziet op zijn grote dag. De tijd dat de bruidegom gekleed moet gaan in een ´saai, zwart pak´ is verleden tijd! Maatpakken voor alle gelegenheden en in lijn met de laatste trends; Chris weet wat nodig is om een bruidegom te laten stralen.

opslaanPakkend.
Pakkend.

Annika – Wild at Heart Bridal

Wild at Heart is een unieke trouwjurken winkel in hartje Nijmegen. De collectie is met zorg uitgekozen voor bruiden die houden van een elegante en romantische sfeer, in vintage en bohemian stijl. Bij deze boetiek vind je de meest unieke merken, die de mooiste jurken maken voor de moderne bruid! Met haar vernieuwende kijk op bruidsmode, is Annika de uitgelezen persoon om haar stem uit te brengen op haar favoriete leveranciers uit de bruiloft industrie.

Ruenna Constancia – Merci Wedding & Event Design

Ruenna is een planner in hart en nieren! Merci Wedding & Event Design is een geweldig voorbeeld van haar doorzettingsvermogen: op haar 18 verliet ze haar thuis, Curaçao, om in Nederland verder te gaan. Inmiddels is zij al jarenlang succesvol wedding- en eventplanner in Nederland en heeft ze al vele bruidsparen blij mogen maken.

opslaanLekker Wijnig. Foto: Lekker Wijnig.
Lekker Wijnig. Foto: Lekker Wijnig.

Voor meer informatie over de ZIWA awards, klik hier! Vergeet ons niet te volgen op PinterestInstagram en Facebook om op de hoogte te blijven van het allerlaatste ZIWA nieuws!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Theway2yourwedding Weddingplanners
Evelien Hogers Fotografie Trouwfotografen
Exquisite Gay Weddings Weddingplanners
Trouw Buitengewoon Trouwambtenaar
Wild at Heart Bridal Bruidsmode designers
Pakkend Winkels Bruidegom
Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!