Trouwen in Zeeland: alles wat je moet weten!

Jullie gaan trouwen in Zeeland! Wat leuk! Om jullie op weg te helpen bij de organisatie hebben wij de beste leveranciers voor je bruiloft verzameld in deze Mini-Guide.

  • De Bruid
  • Adviseren

De vraag is gesteld, het antwoord is ja! Wauw, jullie gaan trouwen! Dat is natuurlijk ontzettend leuk, maar er komt ook een hoop kijken bij het organiseren van een bruiloft. Om het jullie gemakkelijker te maken, hebben wij deze Mini Guide over Zeeland geschreven. De tofste locaties en de beste leveranciers uit de bruidsindustrie hebben we voor jullie verzameld in deze blog. Op deze manier kunnen jullie relaxter de mooiste dag van jullie leven in Zeeland plannen!

De leveranciers in dit artikel zijn gekozen door Zankyou en worden op willekeurige volgorde weergegeven.
Foto: Anne Sturm Bruidsfotografie
Foto: Anne Sturm Bruidsfotografie

Weddingplanners

Veel mensen denken bij het inhuren van een weddingplanner meteen aan veel extra kosten. Natuurlijk moet je een weddingplanner betalen, maar het scheelt je tijd en in sommige gevallen kan een weddingplanner je juist helpen om kosten te besparen. Zij kent namelijk de beste leveranciers met de scherpste prijs en houdt ook nog eens jullie budget in de gaten. Hoe lekker is het als jullie je vooral met de leuke zaken bezig kunnen houden.

MetSUUSSuus is zo’n topper die met veel plezier jullie werk uit handen neemt. Ze helpt contact te leggen met de beste en leukste leveranciers. Ze kan jullie draaiboek maken voor de trouwdag en de periode die daaraan vooraf gaat. Er komt immers ontzettend veel kijken bij het organiseren. Op jullie grote dag zelf zal ze als ceremoniemeester ervoor zorgen dat alles op rolletjes loopt. Ze is dan het aanspreekpunt voor de gasten en zal de planning van de dag bewaken. Op die manier kunnen jullie met volle teugen van jullie dag genieten.

BRUISTHeb je zelf geen tijd om je bruiloft te plannen en kan je wel wat hulp en inspiratie gebruiken? Marjolein van BRUIST kan je bruiloft regelen van A-Z. Denk aan locatiekeuze, het kiezen van de leveranciers, het uitzoeken van de mooiste decoratie. Natuurlijk zal Marjolein je ook helpen met haar creatieve en unieke ideeën. Klinkt goed? Is het ook! Maar het is nog beter dat het niet stopt bij haar inspiratie, met haar zakelijke kant zorgt ze er namelijk voor dat alles volgens planning loopt en dat het budget niet overschreden wordt.

Foto: MetSUUS
Foto: MetSUUS
Foto: Saskia van der Eijk Fotografie
Foto: Saskia van der Eijk Fotografie

Trouwlocaties

Het vinden van de juiste locatie is vaak de eerste stap bij de organisatie. Het is belangrijk dat je van tevoren hebt bedacht hoeveel mensen je wil uitnodigen en of je wil trouwen in een bepaalde stijl. Het allerbelangrijkste is uiteraard je trouwdatum. Want heb je een locatie op het oog, dan is het wel belangrijk dat de locatie op de door jou uitgekozen datum beschikbaar is.

Fletcher Landgoed Hotel Renesse: Trouwen in de tuin achter een slot onder een prachtig prieel, wie wil dat nu niet? Op Landgoed Moermond ligt Slot Moermond en laat dit nu een officiële trouwlocatie zijn, dus je hoeft niet eens meer bij het gemeentehuis langs. Wie van romantiek houdt, zit hier goed. Je kunt ervoor kiezen om in de Ridderzaal met mooie houten vloer en donkere balken aan het plafond te trouwen, maar bij mooi weer is het ook mogelijk om buiten omringd tussen de bomen en de romantische slotgracht elkaar het jawoord te geven.

Kasteel Westhove
Wie voor het echte prinsessengevoel wil gaan, moet eens langs bij Kasteel Westhove in Domburg. Een compleet kasteel met torens en gracht op loopafstand van het strand. Deze locatie die stamt uit de 13e eeuw is in 2004 geheel gerenoveerd, maar de nostalgische sfeer is altijd bewaard gebleven. Je kunt hier terecht voor de huwelijksvoltrekking, receptie, diner en een onvergetelijk feest. Je kunt de catering laten verzorgen door Stayokay Domburg en het maakt niet uit wat je wil: brunch, diner, high tea of barbecue.

Strandpaviljoen KaapduinYes, hier kun je trouwen aan de Zeeuwse kust. Daar zegt iedereen toch ‘ja’ tegen? In dit strandpaviljoen met frisse uitstraling kun je volop genieten. Het is een sfeervolle locatie, waar je je gasten ook kunt verrassen met heerlijke hapjes. Natuurlijk kun je jouw geliefde het jawoord geven op het strand. Dat is toch een droom van veel bruidsparen. Hier kan het met de vloedlijn van de Westerschelde als decor. Uiteraard heb je ook gelijk de ideale locatie voor een mooie fotoshoot. Dus waar wacht je nog op?

Foto: Marieke Lodder Fotografie
Foto: Marieke Lodder Fotografie
Foto: Marieke Lodder Fotografie
Foto: Marieke Lodder Fotografie

Fotografen

Niets is zo belangrijk als tastbare herinneringen aan de mooiste dag van jullie leven. Als je een fotograaf benadert, vraag dan ook altijd of je zijn of haar portfolio mag zien. Op die manier krijg je al een idee van de stijl en is het gemakkelijker om een keuze te maken.

Anne Sturm BruidsfotografieNee, geen klassieke fotografie maar hip, spontaan en sfeervol zijn de codewoorden als je voor Anne Sturm Bruidsfotografie kiest. Op verzoek stelt ze ook een fotoalbum samen. Bij Zankyou raden we dit zeker aan, omdat het een tastbare herinnering is. Anne kan dit als de beste omdat ze een achtergrond heeft als drukker en ook heeft gewerkt in de grafische vormgeving en communicatie. Naast alle belangrijke momenten, heeft Anne ook oog voor detail en dit zal ze ook zeker gebruiken om jullie grote dag perfect vast te leggen.

Liefs AngeliqueAngelique legt jullie dag met alle liefde vast. Ze heeft een voorkeur voor zachte en romantische foto’s. Om dat beeld te bereiken fotografeert ze licht, puur met een focus op details. Ze vindt het belangrijk dat er een klik is waardoor een ongedwongen sfeer wordt gecreëerd. Ze laat jullie licht poseren en geeft af en toe een kleine aanwijzing, maar Angelique is vooral gericht op de liefde tussen het bruidspaar. Haar doel is het geven van een mooi totaalbeeld van de dag, waarbij ook de details niet mogen ontbreken. Je kunt ook bij haar terecht voor videografie!

Linda Hemmes FotografieLinda is de persoon als jullie van pure, liefdevolle en romantische foto’s houden. Dit bereikt ze het liefste door het maken ongedwongen en spontane foto’s, waarbij ze gefocust is op de emotionele momenten. De liefde voor elkaar en voor jullie gasten moet in de foto’s terug te zien zijn. Om een mooie samenvatting van jullie dag te creëren, maakt Linda detailfoto’s en legt ze alle emotionele en belangrijke momenten vast. Tijdens de shoot van het bruidspaar zelf moet het vooral leuk zijn en dus doet Linda er alles aan om voor een relaxte sfeer te zorgen.

Foto: Liefs Angelique
Foto: Liefs Angelique
Foto: Linda Hemmes Fotografie
Foto: Linda Hemmes Fotografie

Bloemen

Wat is een bruiloft zonder bloemen? Je bruidsboeket, corsages, de decoratie tijdens de ceremonie of misschien wel decoratie in de feestzaal? De bloem is je perfecte metgezel tijdens je bruiloft.

Ilse van Es Bloemenatelierlse is ervan overtuigd dat bloemen het verschil kunnen maken op je bruiloft. Ze zorgen voor een bepaalde uitstraling en brengen vrolijkheid met zich mee, vindt zij. Graag gaat ze van tevoren het gesprek met jullie aan om erachter te komen welke bloemen het beste bij jullie passen. Want wat past bij jou, jouw outfit en jouw persoonlijkheid? Ga je voor bescheiden en rustig of voor gewaagd? Ilse denkt graag met je mee en je kunt ook bij haar terecht voor corsages en decoratie op locatie!

Joeke Verhoeven Floral Design: Persoonlijke aandacht, service, kwaliteit en betrokkenheid zijn de speerpunten van Joeke Verhoeven als het aankomt op bruidsbloemwerk. Het liefst brengt ze een verhaal samen in een bruidsboeket. Ze vindt het daarom ook belangrijk dat er een klik is met het bruidspaar en daarna gaat ze pas zoeken naar voorkeuren in stijl, thema’s, bloemen, vormen, kleuren en geuren. Qua stijl is alles mogelijk en de keuze is aan jullie. Joeke kan jullie ook helpen met corsages en aankleding van de locaties. Kortom een ideale leverancier op het gebied van bloemen!

Foto: Joeke Verhoeven Floral Design
Foto: Anneke Veronica Photography
Foto: Ilse van Es Bloemenatelier
Foto: Ilse van Es Bloemenatelier

Haar en make-up

Op je grote dag straal je natuurlijk al vanzelf, maar je kunt ook nog een beetje extra hulp gebruiken. Met de juiste visagie en het perfecte kapsel, is dat een fluitje van een cent. In Zeeland kunnen wij je Bij Bloozz aanraden. Wedden dat je zult stralen als nooit tevoren?

Bij BloozzJe kunt hier terecht voor bruidsmake-up en bruidskapsels. Dat is wel zo handig tijdens de proefsessie, want het lijkt meteen levensecht! Een mooi bruidskapsel en make-up moeten passen bij jouw persoonlijkheid. Dat kan niet iedereen verzorgen, dat is werk voor echte professionals. Bij Bloozz werkt alleen met professionele producten. En ook leuk: ook de bruidegom kan voor styling bij Bij Bloozz terecht. Op die manier kunnen jullie allebei ongelimiteerd stralen!

Foto: Bloozz
Foto: Bij Bloozz
Foto: Bij Bloozz
Foto: Anneke Veronica Photography

Geïnteresseerd? Neem contact op met deze toppers en ontdek wat zij voor jullie bruiloft kunnen betekenen!

 

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Liefs Angelique Trouwfotografen
BRUIST Weddingplanners
Linda Hemmes fotografie Trouwfotografen
A.S.V GUERRAND PHOTOGRAPHY Trouwfotografen
metSUUS Weddingplanners
Kasteel Westhove Kastelen
By Ann Beauty Haar en Make-up
Strandpaviljoen Kaapduin Strandlocaties en beachclubs
Ilse Van Es Bloemenatelier Bruidsboeketten
Slot Moermond Landgoederen

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!